Funktioner anpassade för husbil

Vi visar dig de viktigaste funktionerna

Registrera ny resa

Mätarställningen

Mätarställningen är det som ligger till grund för mycket av den data som du skriver in på din personliga sida. När du lägger in en ny resa kommer vi automatiskt att föreslå den mätarställning du hade när du avslutade din förra resa som den du nu startar med.

Välj din statistik

Välj din statistik

Statistik och förbaskad lögn brukar man ju säga. Vi ger dig utförlig statistik med de uppgifter du lämnar. Du kan t.ex se hur mycket gasol du köpt eller vad service kostat detta år jämfört med förra.

När du sedan kommer in på ditt andra och tredje år så får du väldigt utförlig jämförelse av kostnader och annat mellan åren. Men du behöver inte vänta flera år på det, du kan fylla i uppgifter bakåt i tiden om du vill.

Boendefördelning

Fördelning av dit boende

Tydligt visar vi dig hur du bott under året. Camping, ställplats eller fricamping bl.a. Du ser också fördelningen mellan dessa och kostnaden för respektive typ, men också totalt för boendet.

Att se kostnaderna för de olika typerna kanske kan vara en bra hjälp för dig när du planerar en längre resa, då har du lite mer siffror att gå på med hur du brukar bo och vad det kommer att kosta.

Kostnader och annat

Totalkostnaden

Förutom att kunna se kostnaden för respektive del för ditt husbilsåkande så talar vi om för dig hur mycket du åkt, hur mycket bilen dragit per mil och den totala kostnaden per mil under året. En liten rolig finess talar om hur många varv du kört runt jorden.

Egen resedagbok

Resedagbok

Vad vore en dagbok till husbilen om du inte också kunde skriva lite, eller mycket, om din resa. Roligt att kunna gå tillbaks till eller kanske rent av se om du kanske ska tillbaks till samma ställer igen. Ingen är väl en bättre reseguide än en själv.

Resedagboken låter dig skriva om ditt resmål. Du kan lägga in bild och koordinater på karta om vart du är. Om du tillåter att din telefon eller dator avslöjar din position så kommer de siffrorna in per automatik.
I resedagboken lägger du också in alla dina uppgifter i övrigt och resan.

Endast din fantasi sätter stopp för vad du kan göra. Skulle det ändå ta stopp i och med att det du vill kanske inte finns i verktyget, då tar vi mer än gärna emot tips om nya funktioner som kanske kan komma med vid den utveckling som hela tiden sker.

Dator eller mobil funkar lika bra

Dator eller mobil

Hur du använder husbilsdagboken spelar ingen roll. Om din telefon är någorlunda smart så kommer det att fungera precis lika bra som en dator.